Zaproszone osoby: 6
Prywatna galeria: 2: wejdz Pomógł: 4 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Kwi 2007 Posty: 639 Skąd: z nieba Nr Użytkownika: 2
Wysłany: 2008-05-03, 20:13 Ankiety dla studentów
Zamieszczam tu ankiety które będą sobie mogli ściągnąć studenci co co chwile się o takie coś pytają i spamują wiadomości PW i wasze maile. Postanowiłem że zamieszczę tu takie ankiety i każdy kto zechce taką wypełnić to może sobie ściągnąć na komputer i wypełnić te ankiety. Jest to dobrowolne i nie musicie podawać swoich imion, imion rodzin. To co tam wpiszecie będzie tylko waszą wolą. Po wypełnieniu takiej ankiety zamieście to w tym temacie jako załącznik i każdy student będzie sobie mógł ściągnąć ankietę i nie będzie nas już nawiedzał. Bo dosłownie jestem już wkurzony ciągłym pytaniem o ankiety, oraz wysyłaniem ich bez pytania. Takie pytania ostatnio dostaje co drugi dzień. Dla tego jak macie wole wypełnienia takiej ankiety to wypełnijcie i dajcie to w tym temacie jako załącznik. A jak nie macie ochoty to nie wypełniajcie.
_________________ Bardzo ciebie lubie Gość
Ostatnio zmieniony przez andrzej 2009-01-01, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Prywatna galeria: 2: wejdz Pomógł: 4 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Kwi 2007 Posty: 639 Skąd: z nieba Nr Użytkownika: 2
Wysłany: 2008-05-04, 15:15
smutna napisał/a:
Czy to znaczy, ze jesli ktos założy temat z ankieta to jest on do skasowania?
tak do skasowania. Tu są ankiety i jak ktoś chce wypełnić to niech to zrobi i da to tu jako załącznik a osoba co potrzebuje takie dane do jakieś pracy to sobie to ściągnie.
A nie bedzie spamować wiadomości PW i forum. Unikniecie w ten sposób wiadomości niechcianych. Tak że jak ktoś chce to niech wypełni ankietę i da tu w tym temacie już wypełnioną ankietę jako załącznik. A jeśli chce zachować anonimowość to może mi wysłać na pw wypełnioną ankietę a ja sam to tu dodam i nie powiem kto wypełniał daną ankietę.
Ankiety będą do ściągnięcia tylko dla zalogowanych użytkowników
Wysłany: 2009-01-01, 17:36
W pierwszym poście dodałem nową ankietę "BADANIE OCZEKIWAŃ PACJENTÓW Z ZABURZENIAMI ODRZYWIANIA WOBEC LECZENIA TERAPEUTYCZNEGO"
Jak ktoś chce to może ją wypełnić i zamieścić ją tutaj lub wysłać mi na pw lub maila a ja wypełnioną tu zamieszczę.
Dziękuje wszystkim którzy wypełnili już ankiety.
_________________ Bardzo ciebie lubie Gość
girlinterrupted [Usunięty]
Nr Użytkownika: -1
Wysłany: 2009-04-27, 21:18
Witam!
Jestem studentką psychologii i piszę pracę o funkcjonowaniu społecznym pacjentek chorych na anoreksję psychiczną. Poszukuję dziewczyn w wieku 16-25 lat, które chciałyby wziąć udział w badaniach polegających na wypełnieniu zestawu kwestionariuszy.
Za zgodą admina zamieszczam tutaj moje kwestionariusze do ściągnięcia. Po wypełnieniu można je zamieścić tutaj z powrotem lub wysłać na mojego xxxx. Istnieje możliwość poznania interpretacji wyników. Liczę na Waszą pomoc ////////
dziewczyny nie podaja tu swoich maili i jak już to zamieszczą wypełnione ankiety w temacie lub dadzą na pw. Ja szanuje ich anonimowość admin
////////
Ostatnio zmieniony przez andrzej 2009-04-27, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Dołączyła: 03 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: kielce Nr Użytkownika: 583
Wysłany: 2009-05-05, 00:15
andrzej, andrzeju drogi chciałabym tu zamieścic swoją ankietę na temat przyczyn zaburzeń odżywiania... nie wiem czy mogę i jak to zrobić? Czy mógłbyś się ze mną skontaktować? bardzo mi zależy, dziekuję
Wysłany: 2009-05-05, 07:37
paulka napisał/a:
andrzej, andrzeju drogi chciałabym tu zamieścic swoją ankietę na temat przyczyn zaburzeń odżywiania... nie wiem czy mogę i jak to zrobić? Czy mógłbyś się ze mną skontaktować? bardzo mi zależy, dziekuję
zamieść tu w tym temacie jak ktos bedzie chciał to sobie ściągnie, wypełni i zamieści tu.
Dołączyła: 03 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: kielce Nr Użytkownika: 583
Wysłany: 2009-05-07, 22:42 ankieta
temat pracy to: Społeczne przyczyny zaburzeń odżywiania na przykładzie anoreksji w grupie dziewcząt w wieku gimnazjalnym, ale proszę o zaznaczenie wieku w trakcie trwania choroby wszystkich, którzy tylko zechcą tę ankietę wypełnić, nie tylko osób w wieku gimnazjalnym
jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim, którzy zechca na te pytania odpowiedziec
Ostatnio zmieniony przez 2009-05-08, 06:36, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum