Czat  FAQ  Szukaj  Mapa  Linki  Rangi  Użytkownicy  Grupy   Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Dbamy o ciało i duszę
Autor Wiadomość
pinkyulina 

Nr Użytkownika: 678
Wysłany: 2010-04-20, 22:11   

Do włosów mogę polecić maskę WAX do kupienia w aptece. Miałam problem z cienkimi włosami i muszę przyznać, że teraz są dużo grubsze. Heh tylko kompletnie nie wiem jak zaradzić ich wypadaniu. Co do balsamów to jako, że jestem uzależniona od Biedronki to kupuję balsam Beautiful body wyszczuplająco antycellulitowy (taki pomarańczowy) 250 ml za 5,99zł i jestem zadowolona. Również z czystym sumieniem mogę polecić maseczkę do twarzy oczyszczająco Be Beauti również z biedronki produkowana przez DAX cosmetics, skład ten sam a cena o połowę niższa ok. 6 zł.

fleur 

Pomogła: 4 razy
Nr Użytkownika: 473
Wysłany: 2010-04-21, 05:45   

pinkyulina napisał/a:
Co do balsamów to jako, że jestem uzależniona od Biedronki to kupuję balsam Beautiful body wyszczuplająco antycellulitowy (taki pomarańczowy) 250 ml za 5,99zł

ja miałam taki zielony :P
pinkyulina napisał/a:
mogę polecić maseczkę do twarzy oczyszczająco Be Beauti również z biedronki produkowana przez DAX cosmetics, skład ten sam a cena o połowę niższa ok. 6 zł.

kosmetyki z biedronki są fajne :) są tanie, ładnie pachną itd a są przecież robione przez bardzo dobre marki

pinkyulina 

Nr Użytkownika: 678
Wysłany: 2010-04-21, 16:35   

Dokładnie. Teraz jest gazetka Tajemnice urody i jest dużo kosmetyków, zarówno znanych marek jak i takie produkowane dla Biedronki. Zakupiłam sobie żel micelarny i jestem mega zadowolona, skład taki sam jak żelu z Tołpy z tym, że cena za 150 ml z Tołpy ok 27-30 zł zależy gdzie, a ten w Biedronce 4,99zł.

Innocente 

Nr Użytkownika: 690
Wysłany: 2010-04-22, 08:52   

pinkyulina, wypadaniu możesz zaradzić tylko w jeden sposób, wzbogacić swoją dietę w witaminy itp. zacząć jeść, bo inaczej tego procesu nie da rady powstrzymać.

"Moją najulubieńszą złośliwością i sztuczką jest
to, że moje milczenie umie się nie zdradzać
milczeniem."

"Jest w Tobie coś wielkiego i wyjątkowego.
Studiuję siebie od czterdziestu pięciu lat.
Czasem mam ochotę siebie pocałować!
I Ty też musisz pokochać siebie.
Nie mam tu na myśli jakiejś metafory.
Mówię o zdrowym szacunku do siebie.
A gdy pokochasz siebie,
będziesz automatycznie kochał innych."

http://creamnight.eblog.pl/

psycholka20 

Pomogła: 7 razy
Nr Użytkownika: 440
Wysłany: 2010-04-23, 07:10   

slow lubie takie posty :D
i życzę żeby te siły pozostały na jak najdłuższy czas :P

ewelinka1797 
ewelinka1797

Nr Użytkownika: 635
Wysłany: 2010-04-23, 16:29   

Super SLOW :) , bardzo dobrze że nabierasz sił, teraz przed maturą to na pewno ci bardzo potrzebne ( a nie tylko przed maturą ale zawsze)

Ja mam zamiar zrobić sobie jutro beuty day nio i zaczynam więcej się ruszać ;) , to bardzo poprawia mi samopoczucie a do tego weekendowe spotkania ze znajomymi, już się nie mogę doczekać, chyba wszystko wraca do normy. O bulimii i anoreksji już nie myślę, chyba że jak widzę jakąś bardzo chudą dziewczynę, nie mam napadów, zaczyna się zmieniać mój obraz postrzegania, już nie podobają mi się kościste, wychudzone osoby jak to było wcześniej, ale zdrowe, szczupłe, uśmiechnięte. Nie mam wyrzutów sumienia po jedzeniu. Ale to tak długo trwało, tak bardzo stopniowo.

upadłam i nie potrafię się podnieść

Odpowiedz do tematu