Czat  FAQ  Szukaj  Mapa  Linki  Rangi  Użytkownicy  Grupy   Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Marzenia
Autor Wiadomość
Klio 

Nr Użytkownika: 272
Wysłany: 2007-09-26, 22:14   Marzenia

Tak sobie myślę...czy często marzycie?

Wyobrażacie sobie co by to było gdyby...?

Ja tak mam coraz częściej....Kiedy nie mogę zasnąć myślę sobie, jakby to było, gdybym chociaż przez jeden dzień była normalna, tzn. gdybym nie miała "tego" w głowie :crazy: .....
Wtedy rano nie myślałabym zaraz po przebudzeniu ile dzisiaj ważę, jak wyglądam... a nowy dzień nie byłby kolejnym dniem walki, ale kolejnym pięknym dniem, wartym, aby go przeżyć.....i nie uciekałabym tego dnia od ludzi, nie izolowałabym się od świata, byłabym osobą pewną siebie.......taką, która siebie akceptuje....i powiedziałabym sobie: lubię siebie, taką jaka jestem............................................................... :-(
.......................................................i byłabym szczęśliwa................... choć raz.................

Czy to źle, że tak mam? że wyobrażam sobie siebie bez "tego"? :oops:

(Nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat, jeśli nie to przepraszam.......ale mi większość mojego codziennego życia zajmują właśnie marzenia....)

kya 

Nr Użytkownika: 251
Wysłany: 2007-09-26, 23:36   

"Ktoś kto nie ma marzeń nie żyje" - chyba nie całkiem dosłownie przytoczone słowa Ryśka Riedla z filmu "Skazany na bluesa". Zgadzam się z tym.
Cudownie, że marzysz, marzenia są piękne, a ponadto wywołują chęć działania. Część marzeń można zrealizować i należy do tego dążyć. Na szczęście nie wszystkie i nie od razu, bo inaczej życie straciłoby sens.

andrzej 

Zaproszone osoby: 6
Prywatna galeria: 2: wejdz
Nr Użytkownika: 2
Wysłany: 2007-09-26, 23:54   

Marzenia są dobre i potrzebne każdemu. Ja tylko chce udanej rodziny i kobiety co by mnie kochała.

martula 

Pomogła: 1 raz
Nr Użytkownika: 195
Wysłany: 2007-09-27, 12:35   

Marzę zeby chociaz patrzec na szcescie

zuza
[Usunięty]

Nr Użytkownika: -1
Wysłany: 2007-09-27, 12:39   

ja też dużo marzę, ale boję się tych marzeń, boję się że się nie spełnią :(

miśka 

Pomogła: 2 razy
Nr Użytkownika: 174
Wysłany: 2007-09-27, 14:47   

a ja kiedyś marzyłam ale przestałam marzyć bo moje marzenia się nie spełniają.Wolę nawet być czymś zaskoczona że coś się wydarzyło o czym nawet mi sie nie śniło niż marzyć.
Nie wierzę w marzenia :-/

smutna 

Pomogła: 3 razy
Nr Użytkownika: 142
Wysłany: 2007-09-27, 16:28   

Ja bym tylko chciala miec kiedys spokojne zycie i dobra prace, zeby duzo zarabiac. Nie musze miec meza i dzieci na to nie licze, zreszta nie lubie dzieci

ellesio 

Pomogła: 1 raz
Nr Użytkownika: 15
  Wysłany: 2007-09-27, 20:26   

Moim największym marzeniem jest miłość mojego chłopca... On jeden sprawia, że jestem normalna...

Ann 

Nr Użytkownika: 180
Wysłany: 2007-09-28, 10:30   

Lubię myśleć co by było gdyby...? Tylko niestety czasu nie cofnę... Chyba najbardziej (na tą chwilę) chciałabym polubić siebie i uwolnić się od problemów z jedzeniem. Wtedy będę myśleć co dalej. Oczywiście marzę o mężczyźnie, który odwzajemni moje uzczucia i pokocha mnie taką jaką jestem.

foschia
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-28, 17:45   

żyję marzeniami... tylko takie życie ma sens :]

bulinka 

Nr Użytkownika: 177
Wysłany: 2007-10-03, 20:51   

marzenia..czy one sie spelniaja?nie wierze juz w nie :( kiedys chcialam je realizowac teraz nie ma to sensu..czemu musialo mnie to dopasc? zasrana bulimia!!!!!!!!!!!!! niszczy mnie ;(

miśka 

Nr Użytkownika: 174
Wysłany: 2007-10-04, 10:15   

Pokonasz bulimię ale musisz tego bardzo mocno chcieć i musisz chcieć i nauczyć się jak masz się sobą opiekować żeby choroba nie była potrzebna.Praca ale tylko ciężka praca nad sobą może pomóc Ci w wyjściu z bulimii :roll:

Angie
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-05, 05:51   

Widzicie... taka wygadana a własnych marzeń nie mam...
nie może inaczej mam... ale nie ujawniam... za książęce są jak na te czasy
jednak jakby nie było są moje i tylko moje nikt mi tego nie odbierze...
Coś się w moim życiu zmienia i nie wiem ale szykuje się na konkretne zmiany...
nie powiem o co chodzi... nie chcę zapeszać ale jakby nie było jest to pozytywne...
Sama jestem w szoku i nie do końca wierzę... a może aż tak bardzo wierzę i się boję...
strasznie dziwny stan naprawdę....
oczywiście relacje zdam... ;)
jak już będę wiedziała co i jak...

księzniczka 

Nr Użytkownika: 293
Wysłany: 2007-10-05, 09:42   

ja marze zeby wyzdrowieć,myśle ze dojrzewam do zmiany,ze to juz moj czas..zmienia mi sie myślenie,tłumacze sobie, że przeciez jestem ladn a,watościowa,ze musze skupić sie na ulepszaniu siebie od wewnątrz a nie na zewnątrz..wiem ze jak sie z tym uporam to realizacja moich największych marzeń będzie możliwa.chce znaless kogos kto mnie pokocha i bedzie przy mnie,że założymy ciepłą rodzine,pełnaą radości ..tylko ze problem w tym ze nigdy sie tego niedoczekam jesli nie zaakceptuje (=nie pokocham ) samej siebie, dlatego uporanie sie sama ze soba jest marzeniem numer 1

a tak ogólnie to chiałabym sobie po prostu poradzić z życiu.jestem silna ale dalej mam taka niska samoocene,coraz czesciej wiem ze powinnam sie cenic wysoko..ale czuje dużą obawe co będzie po studiach ( to mój ostatni rok) więc marze o wmiare dobrej pracy,i uniezależnieniu sie, niechce wracac do siebie do domu,mieszkac z tata znow..

Ann 

Nr Użytkownika: 180
Wysłany: 2007-10-05, 10:45   

Księżniczka, widzę, że marzymy o tym samym. Musimy bardzo mocno wierzyć, że nasze marzenia się spełnią.

Odpowiedz do tematu