Super jest Sigur Rós...melancholijna muzyka ale piękna..fragment ich piosenki słuzy właśnie za podkład do tego filmiku do którego link umieścilaś Angie na forum:)...cud miód...pozdrawiam:)
Angie [Usunięty]
Nr Użytkownika: -1
Wysłany: 2007-06-26, 04:07
Wiem wiem Nadia pisałaś mi ...
hihi już wcześniej, że to oni....
też uważam, że to boskie.... ale nie ma co za długo słuchać, bo wtedy sobie dołek wkręcamy... to jest bardzo dobra muzyka dla rozluźnienia jakiejś atmosfery sprzecznej
Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 675 Skąd: polska Nr Użytkownika: 177
Wysłany: 2007-08-08, 11:32
ja lubie sluchac radia.
bardzo nakrecaja mnie takie densowe rytmy z lat 80 i 90
pozatym disko polo lubie
i soundtracki
a takze sama muzyke bez dzwieki gdy rysuje..bo wtedy dostaje weny tworczej
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 466 Skąd: z koszmaru Nr Użytkownika: 195
Wysłany: 2007-08-25, 14:28
Dla mnie to jest rzeka temat. Muzyka to jest to co kocham od wielu lat i temu poswiecilam najwieksza czesc swojego zycia. Od jakis 11 lat, dobrze pamietam zakochalam sie w czarnej muzyce. ( i w odroznieniu od innych nie rozumiem pod tym stwierdzeniem pioeneczek rihhany czy jak tam ona ma, jakis innych jamelii,czy beyonce ..nie obrazajac niczyjego gustu, ale po prostu stwierdzam ze t co laczy ich z czarna muzyka to tylko kolor skory).Zaczelo sie od starego hip hopu, rapu amerykanskiego....potem niedlugo po tym zamilowaniem moim zostal soul, RnB, dobra muzyka urban,funk...i wszytkie style zwiazne z RnB i soulem, jak new jack swing ( uwielbiam! ) . Najbardziej jednak lubie smooth soul, albo nowy gatunek neo-soul...Moze ktos kojarzy artystow takich jak barry white. luther vandross,Marvin Gaye, Aretha franklin...albo z nowszych d'angelo (najbardziej lubie), maxwell,czy leela james, angie stone, lauryn hill...Co do lauryn to ja juz pamietam ja od moich mlodych lat, jak jeszcze sluchalam fugess ( ps ciagle ich sluchac nie przestaje...:) )Pozdrawiam
_________________ smutek sie stanem gotowości do radości
Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 675 Skąd: polska Nr Użytkownika: 177
Wysłany: 2007-08-26, 10:56
uwielbiam barry white'a !!! )
foschia [Usunięty]
Nr Użytkownika: -1
Wysłany: 2007-08-26, 14:03
słucham przeważnie rocka, hard rocka, blues rocka, czasem metalu. lubię też klasykę, świetnie koi nerwy ;]
a zespoły to Aerosmith, Guns and roses, led zeppelin i reszta tych dinozaurów ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum